Fürdőszoba vízvezeték szerelvények Budapesten

Válogasson a legjobb fürdőszoba vízvezeték szerelvények közül! Minőségi és megbízható termékek, garanciával. Rendelje meg most!

szerelő hölgy

Fürdőszoba minden háztartásban fellelhető és naponta többször is használjuk. Ezért fontos az, hogy a benne lévő vízvezeték szerelvények, mint a csaptelep, a zuhanyzó vagy a fürdőkád megfelelően működjenek. Ne legyen eldugulás és jól legyenek a vízvezeték csövek bekötve.

Milyen gyakran végezzünk karbantartást?

Azért, hogy az otthonunkban lévő fürdőszobai szerelvények megőrizzék jó állapotukat, azért rendszeren kell karbantartani és tisztítani őket. De mégis hogyan? Milyen gyakran?

Azonnali rendelkezésre állás:

Legyen szó sürgősségi duguláselhárításról, vagy az azonnali beavatkozást igénylő csőtörésről, rendkívül fontos, hogy szükség esetén azonnal elérhető legyen a szakember. A megbízható profik egyik ismérve, hogy munkaidőn túl, hétvégén vagy akár ünnepnapon is állnak rendelkezésre, hiszen az ügyfél érdekei a legfontosabbak számukra.

A fürdőszobában keletkező vízkövet nehéz eltávolítani minden felületről. Szakszerűen és megfelelően csak tisztítószerrel lehet, illetve egy puha ronggyal vagy papírral. A vízkőoldó folyadékot ráfújjuk a csaptelepre, a fürdőkádra vagy a zuhanyzóra, majd várunk egy kevés időt és letöröljük alaposan a befújt felületet. Ezzel eltávolítjuk minden lerakódott vízkövet a felületről és újra ragyogni fog.

Rendszerességet tekintve legalább 2 hetente kellene végezni a tisztítást. Az adott felületen láthatjuk, hogy mikor van szükség a karbantartásra. Elsősorban a csaptelep, amin szembetűnő lehet a vízkő, arra kell figyelnünk. Ha már nagyon

Fürdőszoba felújítás

Amennyiben bármelyik fürdőszobai vízvezeték szerelvényt kiszertetnénk cserélni a fürdőszoba felújítása vagy meghibásodás esetén, akkor fontos a megfelelő szakember kiválasztása annak érdekében, hogy az elvégzett munka a legjobb legyen.

Első lépésként minden korábbi fürdőszobai szerelvényt, amit kiszeretnénk cserélni azt el kell távolítani. Amennyiben új vízvezeték rendszert kell kiépíteni, akkor a falakat is megfelelően vésni, ezzel kapcsolatban a vízszerelő szakember az adott körülményeknek megfelelő legjobb alapanyagokat választja ki. Ezt követően a befalazás és javítás, ha bontás történt, majd az új vízvezeték szerelvény beszerelése történik. Végső lépésként élvezzük ki a végeredményt, legnagyobb újdonságot a fürdőszobában.

Milyen fürdőszobai berendezés cseréjét vállaljuk?

Újítsunk együtt!

Budapesten teljesen területén és Pest megyében vállalunk fürdőszoba felújítást és bármilyen vízvezeték karbantartással kapcsolatos munkákat! Szakembereink vízvezeték szerelő papírral rendelkeznek.

Annyira biztosak vagyunk munkánkban és vízszerelőinkben, hogy cégünk 10 év garanciát vállal minden általunk elvégzett fürdőszobai felújításra azért, hogy utána ne legyen probléma sem a burkolattal, sem a csapteleppel, sem pedig bármelyik másik fürdőszoba szerelvénnyel.

Hívjon minket most!
Vízvezeték szerelési szolgáltatásaink: Összes szolgáltatás
+36 70 307 31 00

© 2006 - 2024, BOTVINIK Kft.