Novemberi munkáink

Novemberben sokféle megkeresés érkezett be hozzánk. Csőtöréstől kezdve, fürdőszoba felújításon át, egészen radiátor cseréig volt szerencsénk segíteni az ügyfeleinknek. Az alábbiakban ezekből a munkáinkból mutatunk egy részletet.

csotores elharitas

Csőtörés elhárítás

Csőtörés elhárítás szolgaltatasunkat vette igenybe egy kedves házaspár, egy budapesti társasház legalsó lakói. A probléma forrása egy korhadt, vas fűtéscső volt. A házaspár annyit tapasztalt ebből, hogy mikor egy délután hazaértek, folyt a víz a nappali oldalán, így rögtön szakembereket hívtak. Lebontottuk a falat a szívárgás helyén, ahol azt tapasztaltuk, hogy az alatta lévő vastag csőből intenzíven spriccelt a víz a gipszkartonra. A problémát pillanatok alatt elhárítottuk, ám eközben hívtunk egy festő kollégát, aki új gipszkartont vágott a régi helyére, új szigetelést tett be, majd leglettelte a falat. Szerencsére a házaspárnak még volt az adott helyiségbe illő falfestéke, amivel eltüntettük a csőtörés helyét. A kedves házaspár nagyon örült, hogy ilyen hamar kész lettünk a problémával.

Radiátor csere, cső módosítással

Vidékről kaptunk egy telefonhívást, miszerint egy családi házban radiátor cserére lenne szükség. Az ügyfélnek régi típusú öntöttvas radiátor volt beszerelve, ezért, hogy az újat be tudjuk beüzemelni, csőmódosítást kellett végrehajtanunk. A helyszín felmérése után, szakembereink elmentek az ügyféllel kiválasztani a megfelelő fűtőtestet. Miután ez megvolt, még aznap leszereltük a régi radiátort, elvégeztük a csőmódosításokat, majd felszereltük az új fűtőtestet. Ezt követően nyomáspróbát végeztünk, majd feltöltöttük a rendszert vízzel. Mire elmentünk, a tulajdonosok már élvezték az új radiátor által nyújtott meleget.


Részleges fürdőszoba felújítás

Az ügyfél a régi, rozsdás fürdőkádat szerette volna kicserélni egy másikra. Mire odamentünk, ő már kiválasztotta és meg is vette az új fürdőkádat. Ám, mivel az sokkal nagyobb volt, mint az előző, ráadásul formájában is eltért a régitől, mondtuk az ügyfélnek, hogy a régi fürdőkád előlapját le kell bontanunk, hogy vízszerelőként teljeskörű garanciát tudjunk adni. Így nem csak a fürdőkád beszerelését oldotuk meg, Ytong ágyazással, hanem az oldalfalakat is kiburkoltuk.

Fürdőszoba felújítás

Csőtörés elhárítás, földkitermeléssel

Budapest kertes lakóövezetéből egy idős hölgy telefonált nekünk, azzal a panasszal, hogy az előző hónapokhoz képest irreális módon megsokszorozódott a vízszámlája, pedig már egy pár éve egyedül él a házban. Megkért minket, hogy nézzük meg, mi okozhatja a problémát. Kollégánk egy órán belül megérkezett a helyszínre, ahol elsősorban átnézte az összes falat, hogy valahol beázott-e. Sem belül, sem kívül nem volt csőtörésre utaló jel. Ezért kihívtuk a csapatunkban lévő szakembert, aki csőtörés beméréssel foglalkozik. Ezután kevesebb, mint fél órán belül meg is lett a probléma forrása: az udvar közepén egy körülbelül 30 éves vascső volt, korhadt állapotban, innen szivárgott a víz. A fejlemények szerint, szakasz cserét kellett volna végeznünk, de mivel az egész csőhálózat egy időben épült, több helyen előfordulhatott korrózió. Arra a döntésre jutottunk az ügyféllel, hogy érdemes kicserélni az egész hálózatot, a vízórától kezdve a házig. Körülbelül 27 méteres csőhálózatot cseréltünk ki, ami tartalmazza a kerti csapot is. A munkánk befejeztével, szépen megállt a vízóra, miután ráengedtük a nyomást.

Árok

Csőtörés, radiátor csere, fürdőszoba felújítás, fürdőszobai eszközök lecserélése esetén hívja a +36 70 307 31 00 telefonszámot. Mentse el névjegyzékébe a telefonszámunkat és biztos lehet benne, hogy ha ezt a számot hívja, mindig egy profi vízszerelő csapat siet segítségére. Mi segítünk megoldani az Ön problémáját! Minket még hétvégente és ünnepnapokon is elér, a nap bármely részében!

+36 70 307 31 00

© 2006 - 2024, Arcweld Kft.