Duguláselhárítás

Minden háztartásban alakulhat ki dugulás, ebben az esetben minél előbb szakemberhez kell fordulni, mielőtt még nagyobb problémához vezet.

Duguláselhárítás

Több lefolyótisztító szer is létezik, amelyek segítségével a duguláselhárítás házilag is megtörténhet, viszont használatuk során óvatosnak kell lenni. Ha a dugulás túl mélyen van, akkor a tisztítószer kárt tehet a csövekben, ami további költségeket eredményez. Éppen ezért célszerű minél előbb duguláselhárítással foglalkozó szakembert hívni, aki a dugulást a megfelelő eszközökkel és gépekkel képes gyorsan, szakszerűen elhárítani. De mikor is beszélünk dugulásról?

Dugulás figyelmeztető jelei

Ha olyan jeleket tapasztal a lefolyóban, hogy nem folyik le megfelelően a víz, esetleg furcsa szagok vagy hangok áradnak belőle, akkor minden bizonnyal dugulás keletkezett a lefolyórendszerben, amit minél előbb megkell oldani. Hívjon bennünket, ha ezeket a jeleket érzékeli és maximum 1 órán belül a helyszínre érkezve azonnal megkezdjük a duguláselhárítás folyamatát!

Duguláselhárítás szakszerűen

Hívása után felvesszük a megfelelő adatokat és információt, utána pedig a helyszínhez legközelebb lévő vízvezeték szerelő szakemberünk felveszi Önnel a kapcsolatot és a helyszínre érkezik maximum 1 órán belül.

Első lépésként a helyzetet kell felmérni. Megvizsgáljuk, hogy milyen állapotban vannak a csövek, milyen típusúak és mekkorát, majd felmérjük, hogy a rendszer melyik részében, hol keletkezett a dugulás. Ehhez kamerával felszerelt eszközöket használunk, hogy a lehető legpontosabb eredményt kapjuk. Segítségével egyéb tényezőket is felmérünk, mint például a csőtörést, vagy a dugulás okát.

Ezek alapján szakembereink a kiválasztják, hogy melyik az az eszköz vagy gép, amely az adott szituációnak a legjobban megfelel, majd megkezdik a duguláselhárítást. Ha a dugulás a cső elején keletkezett, akkor arra a legjobb megoldás, ha tisztítószerrel oldjuk meg. Amennyiben a dugulás mélyebben van, akkor az általunk használt, prémium minőségű Rothenberger spirál gép nyújtja a legjobb megoldást. A dugulást gyorsan és hatékonyan megszüntetjük.

A Rothenberger spirál gép, más néven csőgörény, egy hajlékony drót, amelynek a végére egy spirált erősítünk, majd ezt helyezzük bele a csőbe. Ezt a drótot kell megfelelően mozgatni ahhoz, hogy megszüntessük a dugulást.

A duguláselhárítás ideje függ a dugulás körülményeitől, átlagosan 1,5 óra alatt szüntetjük meg a problémát és tisztítjuk ki a lefolyót.

Miután szakembereink által a duguláselhárítás sikeresen megtörtént, 30 napos garanciát vállalunk arra, hogy nem fog újra kialakulni a dugulás.

Duguláselhárítás árak

Az, hogy mennyibe kerül a duguláselhárítás az attól függ, hogy milyen dugulással kell szembenézni. Számít a dugulás mértéke, az elhárításhoz szükséges eszköz, kell-e esetleg bontani, szétszerelni, illetve összeszerelni.

Amennyiben a dugulást tapasztal hívjon minket bizalommal! Nem számít, hogy éjszaka, hétvégén vagy ünnepnapon hív, nem számítunk fel felárat.

Keressen minket bármikor!

Vízvezeték szerelő szakembereink a hét bármely napján, éjjel-nappal, Budapest teljes területén és egész Pest megyében elérhetőek, legyen szó ünnepnapról vagy hétvégéről. Ha dugulás történt, azt minél előbb el kell hárítani. Nem számít a dugulás mértéke, az elázott lakás vagy a csőtörés sem, kollégáink munkájára 30 napos garanciát vállalunk.

Hívjon minket most!

Vízvezeték szerelési szolgáltatásaink: Összes szolgáltatás
+36 70 307 31 00

© 2006 - 2024, BOTVINIK Kft.