Mosógép, mosogató gép bekötés és tisztítása

A mosógép, mosogató gép bekötése gyakorta problémákba ütközhet, ezért a szakszerű bekötéshez mindenképpen kérjük szakember segítségét. Az üzletekben kapható gépeket természetesen a szerelésben járta férfiemberek be tudják kötni, de akik kicsit sem konyítanak az ilyen típusú szerelésekhez, azok jobb, ha távol maradnak ettől a feladattól.

Nem megfelelő bekötések esetében gyakorta előfordul, hogy meghibásodik egy-egy mosógép vagy mosogatógép, ilyenkor a garancia elveszik és semmilyen módon nem lehet vele élni. Akik ettől meg kívánják magukat kímélni, hívjanak szakembert a bekötésekhez. A beüzemeléshez már csak azért is jobb szakembert hívni, mert a garancia érvényesítéséhez kérhetik a szakember által adott beüzemelésről szóló számlát. Ha ezzel nem rendelkezünk, akkor a beüzemelés nem tekinthető szakszerűnek és elesünk a garanciától.

mosogep kép

A mosógép, mosogatógép bekötése nagyon egyszerűen elvégezhető:

A mosógép, mosogatógép bekötése nagyon egyszerűen elvégezhető, ha a kiállások rendben vannak, amennyiben ezek hiányoznak, úgy mindenképpen vízszerelőre lesz szükség. A szakemberek igen gyorsan képesek ezeket a kiállásokat elkészíteni.

Először a vizet a golyóscsapnál. Ha nincsen golyóscsap akkor sajnos az egész házban el kell zárni a vizet, azaz a fő vízvezetéket. Ilyenkor persze kérhetjük, hogy építsenek be egy golyóscsapot a további problémák elkerülése végett. A gépekhez ma már tartozékként járnak a csövek és a bilincsek, ezért ezek beszerzéséről nem kell gondoskodni. Méretbeli eltérések esetén még véletlenül se kezdjünk hozzá a házi toldozgatásoknak, mert annak soha nem lesz jó vége.

A kiállások távolságából adódó problémákat inkább szakember küzdje le. Azt is mérlegelni kell ezekben a helyzetekben, hogy nem véletlenül adják azokat a csöveket a gépekhez, hiszen azok a szivattyúkhoz vannak tervezve. Egyáltalán nem mindegy, hogy a kinyomásnál és a szívásnál milyen távolságban kell dolgoznia a szivattyúnak. A bekötések és a rögzítések nagyon fontosak minden mosógép és mosogatógép esetében, a csöveknek nem szabad szétcsúszniuk, hiszen akkor a kellemetlen szagok kiáramlanak és esetleg vízszivárgás is előfordulhat.

Vízvezeték szerelési szolgáltatásaink: Összes szolgáltatás
+36 70 307 31 00

© 2006 - 2024, BOTVINIK Kft.