WC csere

Egy új WC-t szeretne beszerelni? Esetleg az eldugult? A szakembereink gyorsan megoldják a WC cseréjét, karbantartását, a nap 24 órájában. Hívjon minket a +36703073100 telefonszámon!

sarkokszelep csere kép

A WC csésze csere nem csak akkor válik esedékesé, amikor ez ember szebbre vágyik, hanem akkor is, amikor a WC elreped, vagy elvízkövesedik, netán eltörik, mert bele esik valami nehezebb tárgy. Előfordulhat akkor is a szaniter cseréje, ha a duguláselhárítás során fel kell szerelni a WC-t és eltörik, mert nem oldható kötéssel van lerögzítve a csésze a földhöz.

Mit nevezünk oldható vagy nem oldható kötésnek WC csésze rögzítése esetén?

Régebben a szakik minden estben homokos cementtel, misunggal rögzítették a szanitereket a padlóhoz. Ez sajnos úgy megtudott kötni hogy a WC minden esetben mikor felszedjük vésés során, sajnos eltörik. A csavaros sziloplasztos rögzítés már előnyösebb, ez oldható kötés a csavar kiszedéséhez 10 kulcs szükséges. A sziloplaszt elvágásához egy jó snicer késsegítségével elvágjuk, ilyenkor szerencsére a WC kagylók nem sérülnek.

WC csésze választása:

Nagyon fontos, ha a régi WC helyére ugyan olyan típusú kagylót válaszunk. A wc-nek 2 fajtája van: mély és lapos öblítésű. A szerelési szempont szerint viszont van falra szerelt, ez a hátsó kifolyású WC kategóriájába tartozik és van, az alsó kifolyású WC ebben a halmazban éppen úgy van mély és lapos öblítésű WC csésze.

WC csésze szerelési árak:

  • Függesztett WC fali csésze: 7.500 Ft
  • Alsókifolyású vagy hátsó bekötésű WC csésze: 12.000 Ft

Vízvezeték szerelési szolgáltatásaink: Összes szolgáltatás
+36 70 307 31 00

© 2006 - 2024, BOTVINIK Kft.