Zuhanykabin csere

Zuhanykabin csere Budapesten | Professzionális megoldás a zuhanykabin cserére

sarkokszelep csere kép

Minden extrával ellátott zuhanykabint szeretne magáénak tudni? Esetleg már ki is szemelte az Önnek tetsző darabot? Mielőtt azonban házilagosan nekilátna a zuhanykabin cserének, érdemes tisztában lenni azzal, hogy a panelek, az üvegajtók szerelése, a vízvezetékkel kapcsolatos teendők mind-mind hozzáértést és tapasztalatot követelnek meg.

Sokak fürdőszobájában esik a választás a zuhanykabinra, hiszen nem csak kis helyen elfér, de ma már tényleg minden igényt kielégítő típusok közül válogathatunk. A keret nélküli konstrukció esetében edzett biztonsági üveg kerül rögzítésre fali profillal és pántokkal. A tolóajtós megoldás rendkívül helytakarékos. Hasonlóképp népszerűek a keretes sarok zuhanykabinok, amelyek esetében keretbe vannak helyezve az üveglapok, s ez igen strapabíró megoldásnak bizonyul. Választhatunk négyzetes, téglalap vagy negyedköríves kialakítású zuhanysarkok közül, a döntő szempont pedig legtöbbször a rendelkezésre álló alapterület szokott lenni.

Helytakarékos megoldások kis fürdőszobákba is:

Fontos szempont az is, hogy miként nyílik az ajtó, hiszen ezzel nem csak helyet takaríthatunk meg, de a kényelmes használat érdekében is sokat tehetünk. Nem utolsó sorban a zuhanykabin beszerelésének gyorsasága is múlhat ezen, érdemes tehát körültekintően választani e tekintetben is. Csendes és megbízható megoldásnak bizonyul az elcsúsztatható zuhanyajtó. Az elcsúsztatható csuklós változat nagy előnye az, hogy még nyitott állapotban sem engedi kicsöpögni a vizet. A nyitható zuhanyajtók között létezik kifelé és befelé is nyitható típus is, ám ezek esetében mindig ajánlott szemügyre venni a helyiség nagyságát.

Zuhanykabin szerelés házilag vagy profikkal?

Legyen szó bármilyen ház körüli munkáról, felújításról, a legtöbben szeretnék Tárnok megúszni a dolgot, és éppen ezért a házilagos megoldások mellett döntenek. A szigetelésekre való fokozott odafigyelés, a zuhanykabin egyes elemeinek nehéz mozgathatósága, vagy a szükséges alapanyagok és eszközök hiánya azonban könnyen negatívan befolyásolhatják a végeredményt. Ugyan megfelelő felszereléssel és ügyességgel a zuhanykabin beépítése is gond nélkül kivitelezhető így, ám mivel elég időigénye feladatról van szó, és az elvégzett munka színvonala sem mindegy az időtálló minőség apropóján, így sok esetben célszerűbb inkább szakemberre bízni ezt a munkát. Így elkerülhető, hogy hosszas órákat töltsön a beszereléssel, és abban is biztos lehet, hogy kifogástalan állapotban veheti át a kész zuhanykabint.

Vízvezeték szerelési szolgáltatásaink: Összes szolgáltatás
+36 70 307 31 00

© 2006 - 2024, Arcweld Kft.